Alışveriş kartı

Sepetiniz boş

Alışverişe Devam Et

Kadın Tulum Modelleri ve Kombin Önerileri - 2023 Kombinleri

Kadın tulum uzun yıllardır hayatımızda olmasına rağmen son zamanlarda farklı tasarımlar sayesinde modanın en trend parçalarından olmuştur. Hem şık hem de tek parça olması, kombin yapmayı kolaylaştırmasıyla da bayanların giyim seçimlerinde popülerdir.

Kadın tulumları giyeceğiniz ortama göre aksesuar ile kombinlemek oldukça kolaydır, bu da onları hem resmi durumlar hem de günlük görünümler için mükemmel bir seçim haline getirir. İster şık ve sofistike ister rahat ama şık bir şey arıyor olun, ihtiyaçlarınıza uygun bir kadın tulum mutlaka vardır.

Şimdi sizlere; kadın tulumlarının tarihini, bazı temel tasarım unsurlarını, vücut tipinize göre mükemmel kalıbı bulmanız için ipuçları verecek ve tulumunuzu gardırobunuzdaki diğer parçalarla nasıl eşleştireceğiniz konusunda moda tavsiyeleri sunacağız. Kadın tulumlarının dünyasını keşfetmek istiyorsanız okumaya devam edin!

Kadın Tulum Giyme Rehberi : Nasıl Giyinilir ,Nasıl Temizlenir?

Kadın tulumları modelleri günümüz modasında, şalvar tipi, dar paça, geniş ve pileli paça , tek askılı yada straplez ,şort tulum gibi pek çok seçenek sunmaktadır. Ayrıca bu modeller her türlü kumaş ve renk alternatifleriyle tasarlanmaktadır.

Kadın tulum seçimini yaparken vücut yapımıza uygun olanı seçmek görümümüzü daha şık hale getirecektir. Geniş paçalı modeller genellikle her vücut tipi için uygunken dar paçalı olan modelleri uzun bacaklı ve vücut yapısı daha zayıf kişilerin tercih etmesi uygun olur.

Sosyal hayatta, ofis ortamında ya da özel bir davette kadın tulum genellikle farklı tarzı ile mükemmel bir seçimdir. Kadın tulumunuzu seçeceğiniz ayakkabı ve aksesuarlar ile her ortama uyumlu hale getirebilirsiniz. Özel bir davette stiletto ya da tek bantlı topuklu ayakkabı ile kombinlerken, daha spor bir stil için spor ayakkabılarınızla kombinleyebilirsiniz böylece gireceğiniz her ortama uyumlu hale getirebilirsiniz.

Kadın tulumu tek parça oluşu, kolay kombinlemesi ve her ortamda ayrı bir hava katmasıyla her bayanın dolabında olması gereken bir parçadır.

 

Kadın Tulumları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Kadın tulum alışverişi yapmanın kafa karıştırıcı olabileceğini biliyoruz, bu nedenle size yardımcı olmak için kadın tulumları hakkında en sık sorulan soruların bir listesini derledik!

Hangi vücut tipleri tulumlar için en uygundur?

Kadın tulumlar genellikle çoğu vücut tipine yakışır; ancak, doğru modeli seçmeniz önemlidir. Vücudunuzda öne çıkartmak ya da kamufle etmek istediğiniz bölgelere göre modelleri tercih etmeniz uygun olacaktır. Kısa boylu iseniz daha dar kesimleri tercih etmeniz boyunuzu daha uzun gözükmesine sağlayacaktır. Basen bacak bölgeniz geniş ise üst kısmı daha hareketli ve geniş modellerle tercih ederek daha orantılı bir görünüme sahip olursunuz.

Hangi aksesuarlar ile kombinlemelidir?

Kadın tulumları aksesuarla kombinleyerek kendi tarzınızı yaratmanıza olanak tanır. Tulumunuzu hangi ortamda giyeceğiniz aksesuar seçiminde önemlidir, özel bir gece ya da davette giyecekseniz taşlı ya da gold detaylı küpelerle tulumunuzun görünümü daha şık yapabilirsiniz, sosyal ya da günlük hayatınızda kullanacaksanız klasik aksesuarı tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde ayakkabı seçimimde bu yönde olmalıdır, özel bir davette daha topuklu ayakkabılarla kombinlerinken gündelik hayatta spor ayakkabı ile giymeyi tercih etmeliyiz.

 kadın tulum

Vücut Tipinize Uygun Kadın Tulum Nasıl Seçilir?

Mükemmel bir tulum*, bedene, kumaşa ve tasarıma bağlıdır. Ancak her şey vücut tipinize uygun  stil seçmekle başlar. İster minyon ve ince ister kıvrımlı veya uzun boylu olun, sizin için bir tulum var.

İşte size doğru stili seçmenize yardımcı olacak bazı ipuçları.

  • Minyon ve İnce: Tulum alışverişi yaparken pamuk veya keten gibi daha hafif kumaşların yanı sıra lacivert veya canlı beyazlar gibi düz renkleri tercih edin. Kısa kollu ve yüksek belli silüetler çerçevenizi uzatabilir ve özelliklerinizi ortaya çıkarabilir.
  • Kıvrımlı: Alt yarınızı daha ağır gösterebilecek konik bacaklı modellerden kaçının. Bunun yerine kıvrımlarınızı dengeleyecek geniş bacaklı modelleri seçin. Vücudunuzu v yakalar ve kepçe yakalarla uzatın. Sorunlu bölgelere yapışmayan ama yine de şık ve stil sahibi görünen denim gibi daha kalın kumaşları tercih edin.
  • Uzun boylular: Uzun bacaklarınızı cesur baskılara sahip tam boy tulumlarla gösterin; parlak çiçekleri veya hafif kumaşlara sahip tropikal desenleri düşünün. Daha kısa tulumlar zor olabilir, bu nedenle daha kısa olmak istiyorsanız, figürünüzü boğmayacak şekilde ayak bileğinin hemen üzerinde oturan etek uçlarına sahip olanları tercih edin.

 

Kadın Tulum Modelleriyle Yazın Stilinizi Nasıl Tamamlayabilirsiniz

Kadın tulum modelleri her mevsim tercih edebilirsiniz. Özellikle de yaz ay aylarında şort tulum modelleri tercih edilme sebebi, günlük yaşantında tarzını konuştururken konforundan vazgeçmeyiş oluşundur.

Sıcak yaz aylarında kapalı ayakkabıların yerini alan sandaletler ile kadın tulumunuzu tamamlayabilirsiniz. Son trend olan gladyatör sandaletler şort tulumunuza ayrı bir hava katabilir, ya da tulumunuzu sahilde giyecekseniz parmak arası ve hasır terlikler tercih edebilirsiniz.

 

Kadın tulumunuz sadece gündüz değil gece de kurtarıcı bir parçadır. Topuklu tek bantlı ayakkabılarınızla, daha gösterişli aksesuar seçimiyle gecenin dikkat çeken ismi siz olabilirsiniz.

 

Kadın Tulum Modelleri Kumaş ve Tasarım Seçimleri

Söz konusu kadın tulumlar olduğunda, seçenekler sonsuzdur! Çeşitli stiller, tasarımlar ve kumaşlar sayesinde vücut tipinize ve kişisel tarzınıza uygun bir tulumu kolayca bulabilirsiniz. İşte en popüler tulum türlerinden ve tasarımlarından bazıları:

Geniş Paça Tulumlar

Geniş paçalı bir pantolon tulum çoğu vücut şekline uyar ve rahat bir görünüm arayanlar için ideal bir seçenektir. Bu tarzda genellikle daha fazla konfor ve işlevsellik için cepler bulunur.

Dar Paçalı Tulumlar

Daha gösterişli ve resmi bir şeyler arıyorsanız dar paçalı tulumlar harika bir alternatiftir. Dar paçalı tulumlar uzun bacak yanılsaması yaratır o yüzden kısa boylu bayanların daha çok tercih ettiği modeldir. Ofis şıklığı yakalamak isteyenler siyah, lacivert gibi daha sabit renkleri seçerek iş yaşantılarında hem konforu hem de herkesten farklı olmanın verdiği hazzı yaşarlar.

Yüksek Bel Tulumlar

Yüksek bel tulumlar, bel çizgisini vurgularken orta bölümdeki sorunlu alanları kamufle ederek daha düzgün bir siluet yaratır. Bu tarz, uzun boylu kadınlar veya kıvrımlarını göstermek isteyen kum saati figürlü kadınlar için mükemmeldir.

Şort Tulumlar

Şort tulumlar, tek istediğiniz havadar ve hafif bir şey olduğunda uzun yaz günleri için mükemmeldir. Bu görünümler, romantik çiçeklerden keskin baskılara kadar sizi gündüzden geceye kolaylıkla taşıyacak bir dizi renk, desen ve stile sahiptir.

Kumaş Seçenekleri

Bütün kadın tulum modelleri deri, keten, saten, pamuklu kumaşlar, kot gibi her çeşit kumaş üzerinden dikilebilmektedir.

Tulumunuzu seçerken, görünümünüz için doğru malzemeyi seçtiğinizden emin olmak istersiniz. Genel olarak, pamuk-polyester karışımı hafif bir tulum için harikadır. Size doğru miktarda nefes alabilirlik sağlar ve ayrıca biraz esnemeye izin verir. Daha yapılandırılmış veya resmi bir şey için, deri veya suni ipek, rahat olmalarının yanı sıra özel bir görünüm sağladıkları için tercih edilir. Daha sıcak mevsimler için keten ve pamuk en iyisidir, ancak kışın giymeyi planlıyorsanız, yün ve flanel gibi daha kalın malzemeleri tercih edin.

Kadın Tulumlarının Tarihini Anlamak

 Kadın modasında güç ve kudretin sembolü olarak yüzyıllardır var olan tulumlar ilk olarak 1900'lü yılların başında ortaya çıkmıştır. Yıllar geçtikçe, kadın tulumları her kadını tarz gösterebilecek şık ve modern takımlara dönüştü.

Tulumlar, kadınların özgürce ve rahatça hareket etmelerini sağlayan pantolonlara bir alternatif olarak giyim dünyasına girdi. 20. yüzyılda işçiler arasında popüler hale geldi ve hastane ya da fabrika gibi yerlerde üniforma olarak kullanılmaya başlandı. Ancak, Hollywood'un en büyük yıldızlarından bazıları tarafından benimsenip kendi dönemlerinde moda haline geldiklerinde popülerlikleri daha da arttı.

Günümüzde tulumlar her kadının gardırobunda vazgeçilmez bir parça haline gelmiştir; giymesi eğlenceli, çok yönlü ve zamansızdır. İster bir davette giyecek olun, ister sadece günlük gardırobunuzu değiştirmek istiyor olun, herkes için bir tulum var!

Kadın Tulum Modelleri : Doğru Beden Seçimi Nasıl Yapılır?

Gardırobunuzda kadın tulumu gibi eşsiz bir parçaya sahip olmak istiyor fakat doğru bedeni nasıl seçeceğinizi bilmiyor musunuz? O zaman şimdi sizlere bu seçimi yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiğini bahsedelim.

Öncelikle vücut tipinizi iyi tanımlamanız seçiminizi yapmakta size yol gösterici olacaktır. Basenli ve kalın bacaklarınız var ise geniş paçalı tulumları tercih etmeniz gerekir. Kısa boylu ve minyon yapıdaysanız dar paçalı modeller sizi olduğunuzdan uzun gösterecektir. Karın bölgeniz kamufle etmek istiyorsanız üst kısmı daha hareketli ya da kemerli modeller kurtarıcınız olabilir. Daha kilolu ve kıvrımlı vücut tipine sahip olanların daha sabit renkleri tercih etmeleri gerekirken desenli modellerden kaçınmaları gerekir.

Her vücut tipine uygun kadın tulum modeli bulmanız mümkündür, desen ve model olarak riske girilmediği sürece herkes için uyumludur.

En Şık Kadın Tulum Modelleri TWOS TOUCH’da

Bugün her markada kadın tulum modeli bulabilirsiniz ama gerçekte aradığınız hepsinden farklı model ve dokunuşlara sahip bir tulum arıyorsanız TWOS TOUCH tam size göre.

Uzman kadrosu ve özel tasarımlarıyla TWOS TOUCH’da sizi kendinize özel hissettiren bir model muhakkak vardır.

Twos Touchdaki birkaç kadın tulum modelini tanıyalım;

Celia Deri Tulum

Deri tulumda yapılan sivri uzun yaka önü fermuarlı bele oturan büzgü detaylı geniş manşetli salaş kollu bu Twos Touch ile feminen ve maskülen tarzı aynı anda taşımanın farkını yasabilirsiniz .Beyaz ve mint yeşili gibi alternatifleriyle size hitap edeni seçebilirsiniz.

Nola Tulum

Nola tulum ile üst bedeni daha geniş kişiler için büyüleyici görüntüye kavuştukları bu model Geniş yaka önden düğmeli üst bedeni geniş pileli omuzlardan büzgü detaylı kolları ve paçaları kemerli kumaş düğme detaylı kemerli tulum poly vizyon kumaştandır. Ofis şıklığı ya da gündelik yaşantınızda sizi herkes arasında farklı kılacak bu model sizin de dolabınızda olmalı.

Mona Tulum

Mona deri tulum ,geniş yaka büyük cepli önü kumaş düğme detaylı beli lastikli sırt dekolteli kolları kapaklı manşetli nervürlü deri tulum.En gözde tulum modellerden biridir,farklı tarzı sizde cazibeli bir aura yaratacaktır.

Kadın Tulumları için Kombin Önerileri

Kadın tulumunuzla ne giyeceğinizi mi merak ediyorsunuz? Neyse ki, oldukça çok yönlüdür ve modaya uygun bir görünüm için en sevdiğiniz aksesuarlarla kolayca eşleştirilebilir.

Zamansız bir görünüm için, tulumunuzu klasik bir omuz çantası ve cesur takılarla birlikte giymeyi deneyin. Hafif bir cekette havalar soğuduğunda harika bir katman parçasıdır.

Daha iddialı olmak istediğiniz günler için, bir şapka, ya da flor özellikle popülerdir ve şık bir güneş gözlüğü ekleyin. Bu size gittiğiniz her yerde dikkatleri üzerinize çekecek sihirli bir görünüm kazandırır. Kendinizi gerçekten maceraperest hissediyorsanız, neden gardırobunuzdaki en cesur rengi çıkarıp canlı mücevherlerle eşleştirmiyorsunuz? Etrafınızdaki herkesi kıskandıracağınızdan emin olabilirsiniz!

Twos Touch kadın tulumlarının en güzel yanı, neredeyse her şeyle uyumlu olmalarıdır. Bu yüzden devam edin, kişiliğinize en uygun olanı bulana kadar farklı görünümler, aksesuarlar, kumaşlar ve renkler deneyin!

Kadın Tulum Modellerinde Sezonun En Trend Renkleri

Twos Touch’da en trend renkleri sizler için keşfetmiş ve kadın tulum modellerinde onları kullanmışlardır.

Deri tulum modellerde beyaz ,mint ,haki ,su yeşili gibi cesur renkler kullanarak kendinizi oldukça farklı ve tarz hissetmeniz hedeflenmiştir..Poly vizyon kumaşlarda daha soft renkler olan lila ,mavi kullanılarak Two Touch kadın tulumlarında daha sofistike bir hava yakalanmıştır.

Yazın Trend Kadın Tulumları TWOS TOUCH DA

Tulumlar gardırobunuzda bulundurmanız gereken harika bir moda öğesidir ve tercih ettiğiniz stil ve kesimlere bağlı olarak inanılmaz derecede çok yönlü olabilir. İster Twos Touch kadın tulumları ile rahatlığınızı koruyun ister cesur bir ifade yaratın, sonsuz olasılık vardır.

Ne tür bir etkinlik için giyindiğinizi düşünün ve görünümü tamamlamak için doğru aksesuarları ve ayakkabıları seçin. Bir tulum seçerken kumaş ve tasarımın önemli faktörler olduğunu unutmayın ve doğru kalıbı elde etmek için ölçülerinizi doğru aldığınızdan emin olun.

Cesur olun ve farklı stil ve renkleri deneyin; her durum için mükemmel tulumu Twos Touch’da bulacağınızdan emin olabilirsiniz! Hemen şimdi Twos Touch websitesine bir göz atın sizin de bu ayrıcalığı yaşamaya hakkınız var…